WAT IS EEN KREKELDAG?

Een voorbeeld.. onze opdrachtgever wil een management organiseren voor 100 medewerkers, om ze bij te praten over de plannen van de komende periode. Ze willen hier graag een rode draad voor gebruiken. En dan? Wij bedenken samen met jullie de boodschap waarmee gasten naar huis dienen te gaan en gebruiken deze voor het samenstellen van het programma. De overige onderdelen sluiten naadloos aan bij de boodschap. De andere onderdelen zijn een activiteit, waarbij wij uiteraard naar buiten gaan. We zoeken een passende activiteit, zoals bijv een fotografie workshop in het bos of op pad met een wildplukker. Dit levert namelijk weer volop inspiratie op voor het vervolg van de dag. We helpen jullie met tips over hoe het inhoudelijke deel in te vullen, zoeken de juiste keynote speaker en moderator of juist entertainment (wat het event nodig heeft). We zoeken een mooie locatie, geschikt voor jullie event, werken met de juiste leveranciers en denken aan alle details (een mooie thermoskan voor als de gasten op pad gaan bijv). Zo maken we er echt een event dat ''blijft kleven''.

VOOR WIE?

Met de natuur als stevige steun in de rug werkt Krekel Events praktisch en doelgericht voor grote en kleine bedrijven, voor teams in alle lagen van de organisatie. In de praktijk blijkt dat groepen van 10 tot 150 personen het meeste baat hebben bij onze natuurlijke aanpak.

Steeds stellen we een programma samen dat naadloos aansluit bij jullie wensen en is altijd op maat gemaakt.

EEN KREKELCASE

Voor een van onze opdrachtgevers hebben we een inspiratiedag georganiseerd midden in het bos. De medewerkers hadden elkaar (door Corona) lang niet gezien, sterker nog, flink een aantal collega's hadden elkaar nog nooit tot zelden echt gezien. Aan ons de mooie missie om ervoor te zorgen dat ze elkaar beter leerde kennen, van elkaar wisten wat ze deden, en in de tussentijd ook geïnspireerd raakten om weer vol frisse moed aan de slag te gaan.

We hebben een mooi programma samengesteld, met een natuurfotograaf die ze anders liet kijken naar de wereld om zich heen. Dat werd enorm goed ontvangen. Daarnaast kregen de diverse afdelingen de ruimte om zich in op een creatieve manier, in het bos te presenteren. Dus weg van de flip-overs en schermen, maar op diverse plaatsen in de natuur het gesprek aangaan met elkaar.

Het was een enorm bijzondere dag, waarbij de doelstellingen meer dan werden behaald.

Total: