WAT IS EEN KREKELDAG?

Een voorbeeld.. we ontvangen de gasten in het bos, waar iedereen een thermoskan krijgt met koffie en thee. Vervolgens gaan we op pad met een natuurprof die zijn ervaringen met de natuur deelt, zoals een wildplukker, schaapherder, natuurfotograaf, hondenafrichter etc. Na een lunch met heerlijke seizoensproducten gaan we met open vizier verder met het programma. Dat kan van alles zijn. Van een brainstormsessie tot het presenteren van producten. Ook inspiratiesessies werken erg goed in de natuurlijke omgeving. Dat kunnen sessies zijn georganiseerd door de diverse afdelingen van jouw eigen organisatie (uiteraard kunnen wij hierbij helpen), waarna iedereen op de hoogte is van elkaars werk en je elkaar daarna beter weet te vinden. Maar wij kunnen ook diverse workshops organiseren om de creativiteit weer te laten stromen. Wij zorgen voor alle faciliteiten, de culinaire invulling, de locatie en hebben een enorm netwerk van coaches op allerlei gebieden.

VOOR WIE?

Met de natuur als stevige steun in de rug werkt Krekel Events praktisch en doelgericht voor grote en kleine bedrijven, voor teams in alle lagen van de organisatie. In de praktijk blijkt dat groepen van 4 tot 100 personen het meeste baat hebben bij onze natuurlijke aanpak.

Steeds stellen we een programma samen dat naadloos aansluit bij jullie wensen en is altijd op maat gemaakt.

EEN KREKELCASE

Voor een van onze opdrachtgevers hebben we een inspiratiedag georganiseerd midden in het bos. De medewerkers hadden elkaar (door Corona) lang niet gezien, sterker nog, flink een aantal collega's hadden elkaar nog nooit tot zelden echt gezien. Aan ons de mooie missie om ervoor te zorgen dat ze elkaar beter leerde kennen, van elkaar wisten wat ze deden, en in de tussentijd ook geïnspireerd raakten om weer vol frisse moed aan de slag te gaan.

We hebben een mooi programma samengesteld, met een natuurfotograaf die ze anders liet kijken naar de wereld om zich heen. Dat werd enorm goed ontvangen. Daarnaast kregen de diverse afdelingen de ruimte om zich in op een creatieve manier, in het bos te presenteren. Dus weg van de flip-overs en schermen, maar op diverse plaatsen in de natuur het gesprek aangaan met elkaar.

Het was een enorm bijzondere dag, waarbij de doelstellingen meer dan werden behaald.

Total: