OPGERICHT DOOR CELINE JANSEN EN THEO VAN DER HEK

KREKEL EVENTS

Celine Jansen

Celine organiseert al zo’n 20 jaar corporate events, van klein tot groot, voor allerlei verschillende opdrachtgevers, van grote spelers zoals bol.com en Bugaboo en via een aantal vaste evenementenbureau’s voor bijvoorbeeld Philips en diverse banken en pensioenfondsen, maar ook voor het MKB.

Ondanks dat ze dit met veel plezier doet, is het buitenleven altijd belangrijk voor haar geweest. Met een hond en een paard heeft ze zelf altijd ervaren hoe goed het is voor de inspiratie en energie om naar buiten te gaan. In het bos ontstaan spontaan allerlei nieuwe inzichten en ideeën. Daar wilde ze iets mee doen. Juist kleinschalige events, voor een groot effect en met oog voor detail. Vanuit die gedachte ontstond Krekel Events.

afspraak is afspraak - buitenmens - hond - paard - kitesurfen - die-hard in evenementenland
CELINE JANSEN
Projectmanager

Theo van der Hek

Na zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium en de Ecôle de Thêátre Roy Hart is Theo min of meer opgegroeid in evenementenland. Hij is veelgevraagd dagvoorzitter in binnen- en buitenland en schrijft aan de lopende band creatieve concepten voor productlanceringen, internationale sales kick-offs of juist voor interne campagnes. Geregeld laat hij zich verleiden om zelf trainingen te geven.

Daarbij komen zijn down-the-drain mentaliteit en zijn niet aflatende energie goed van pas. Vaak weet hij met Zwitserse precisie de kern te raken in een opbouwende sfeer, waarbij respect, luisteren en de kunst van het aanspreken de boventoon voeren.

- geboren gastheer - goedlachs - olijvenboer - hiken - kampvuurtjes
THEO VAN DER HEK
Creatieve moderator
Total: