Natuurlijke ontmoetingen

Krekel Events werkt samen met een selecte groep natuurvorsers, mensen met passie, die stuk voor stuk een erg goed verhaal hebben en daarmee ongelooflijk goed weten te inspireren.
Dit is onze shortlist:
Schaapherder

Een schaapherder vertelt over zijn connectie met de dieren en hoe zijn honden daarbij helpen. Hoe is het om dag in dag uit in de natuur te zijn?

Wildplukker

 ‘Onkruid bestaat niet’, vertelt onze wildplukker. Leuk, maar ook erg leerzaam om met de beste wildplukker van Nederland op pad te gaan en te leren van de natuur. Meer weten? Lees ons interview met Edwin Florès hier:

Je kunt beter in het leven staan dan in de file

Horsemanship

Man en Paard. Hoe zit die relatie in elkaar? Kunnen roof-mensen en vlucht-dieren iets van elkaar leren? En wat betekent dat voor de relatie van mensen onderling? Wil je meer weten? Lees ons interview met Marlijn Antonides hier:

Horsemanship: meer dan koetjes en kalfjes

Natuurfotografie

Door een lens zie je beduidend meer en kijk je anders naar de wereld om je heen. Onder deskundige leiding levert dat schitterende plaatjes op, die na afloop van de dag uiteraard meegaan naar kantoor. Lees hier het interview met een van onze fotografen:

Als je goed kijkt, loopt je hoofd leeg

Onontdekte natuur

Samen een stukje Pieterpad lopen, of juist de onontdekte natuur van het Verdronken Land van Saeftinge ontdekken. Uiteraard samen met iemand die de streek als zijn broekzak kent.

Urban Farming Safari

Een fietstocht langs kleinschalige urban farming projecten in Amsterdam, waarna een plat dak of een paar stoeptegels ineens een prachtige moestuin op kunnen leveren.

Hakken-hakken-hakken

In een bos is er altijd wel iets te doen. Om te beginnen kunnen we ons eigen boommeubilair even bij elkaar hakken.

Ik-ben-je-hond-niet

Een super leerzame workshop waarbij honden even op de stoel van de medewerkers gaan zitten.

Total: