INHOUDELIJKE SESSIE
Een geïnspireerde teamdag met inhoud

Een Krekeldag is een teamdag met inhoud. Als team wil je samen ergens aan werken. Je wilt ergens naartoe. Even de koppen bij elkaar. Met een frisse neus. Krekel Events helpt je na de inspiratie uit de natuur met de de juiste coach, de juiste experts, de juiste werkvorm. Dat werkt efficiënt en levert verrassend creatieve resultaten op. Dat komt omdat alle elementen van een Krekeldag elkaar versterken.

Wanneer een Krekeldag?

Strategie en verbondenheid zijn van levensbelang voor een organisatie. Dus ook voor die van uw organisatie. Maar ondertussen liggen er wel uitdagingen op de weg, vooral in deze tijden.

´´Hoe kunnen we naar de huidige situatie kijken als transformatie ipv een crisis? Waar liggen de kansen? Hoe gaan we dat aanpakken, hybride werken en hoe houden we dan nog steeds de verbinding? Hoe leid ik een team op afstand? Hoe zorg ik ervoor dat iedereen betrokken en gemotiveerd is en blijft bij elkaar en de organisatie? Wat betekent onze (wellicht aangepaste) strategie voor de operationele afdelingen? Hoe ver-digitaliseren we onze organisatie, met behoud van kwaliteit? Hoe kunnen we onze account- & relatiemanagers helpen hun vak te beoefenen, nu je niet meer zomaar ergens kan binnenstappen voor een kopje koffie en presentaties digitaal gegeven worden? Hoe kunnen we onze organisatie weer gaan opbouwen (met behoud van onze bedrijfscultuur)? Hoe behouden we de kwaliteit, tevens in buitenlandse vestigingen, nu we daar niet meer fysiek naar toe kunnen (met ook de cultuurverschillen in acht te hebben genomen)? ” Welke vraag u ook heeft, we zoeken voor u de juiste procesbegeleider om deze uitdaging met u aan te gaan, zodat we uw mensen weer de energie en juiste tools geven de volgende stappen te maken.

Een Krekeldag is een perfecte basis voor groei

Afhankelijk van de vraag van onze opdrachtgever geven onze inspirerende sessies richting én inhoud. De antwoorden die uit onze sessies komen, zijn altijd een dynamische doorstart voor het proces dat erop volgt.

Wij organiseren Krekeldagen in het gehele land. De foto bovenaan deze pagina is gemaakt op de locatie Kapellerput.

Total: